Nieuwe kleding: Lidy Hillebrand ontvangt namens Aviko de foto van voorzitter Rien Scholten

Toerclub Steenderen dit seizoen in nieuw tenue

Uitreiken foto nieuwe kleding aan aviko

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidy Hillebrand ontvangt namens Aviko de foto van voorzitter Rien Scholten. Foto: PR

STEENDEREN – Mede door de bijdragen van de sponsoren hebben de leden van Toerclub Steenderen weer de beschikking over een nieuw fietstenue. Als dank voor de financiële steun heeft voorzitter Rien Scholten een ingelijste foto aan Lydi Hillebrand-Beltman van hoofdsponsor Aviko aangeboden.

Al sinds 1997 zijn de leden van toerclub Steenderen duidelijk herkenbaar door de verwijzing naar hoofdsponsor Aviko. Het vorige tenue kenmerkte zich door de vele frietjes die over het gehele tenue waren uitgestrooid, heel herkenbaar, maar toch wel erg druk. Een kledingcommissie heeft een compleet nieuw ontwerp uitgewerkt in samenwerking met Lorini Sports uit Loozen ( Lorini ). Zij heeft gekozen voor een eenduidige blauwe kleur, royal blue, met lichtblauwe zijpanelen.

Co sponsors zijn de Rabobank, Wielerhuis Gerhard Eskes en de nieuwe sponsoren Brouwerij Rodenburg uit Rha en restaurant Het Wapen van Bronkhorst uit Bronkhorst. Met dit nieuwe tenue kan de vereniging weer jaren vooruit.
Toerclub Steenderen is in 1982 opgericht en bestaat volgend jaar 35 jaar. Deze actieve club heeft ruim zeventig leden. Al vanaf de oprichting wordt de eerste zondag in maart als de opening van het wegseizoen beschouwd. Zolang de wintertijd nog geldt, wordt er alleen op de zondagmorgen gefietst, maar zodra de klok weer een uur vooruit gaat zijn de dinsdag- en donderdagavond de vaste trainingsavonden. Maar daarnaast is er ook een actieve woensdagmorgengroep, die elke woensdag vanaf het marktplein vertrekt.

Toerclub Steenderen, een zeer actieve club, die zich wekelijks meerdere keren presenteert, met een gestaag groeiend aantal leden, met een representatieve functie en een positieve uitstraling. Een club, waard om een binding mee te hebben, zeker om lid van te zijn.

Contact Bronkhorst Bronckhorst midden

Aviko